Tweedaagse Programma -  Lief Kind

Wat is het?

Vanaf het moment dat je zwanger bent is het leven in je buik onlosmakelijk met jou verbonden. Of je nu zelf de keuze hebt gemaakt of dat de keuze voor jou gemaakt is om de zwangerschap af te breken, het is een heftige en voor velen diep traumatische gebeurtenis. Ieder doorloopt de rouw op een andere manier. 

 

Wil je samen met andere vrouwen stilstaan bij het verlies, rouwen om wat er is gebeurd en zingeving vinden?

Wat levert het op?

Stilstaan bij het verlies is een vorm van fysieke heling. Het verlies van een kind kan bijvoorbeeld leiden tot moe zijn, gevoelens van spanning in je lichaam, hoofdpijn, slaapproblemen, geen eetlust of juist heel veel gaan eten, misselijkheid of darmklachten.

Ook is stilstaan bij het verlies een vorm van mentale heling. Door onvoldoende verwerking kunnen klachten ontstaan als een gebrek aan vertrouwen in je lichaam, concentratieverlies, boosheid en gevoelens van spanning, depressie, eenzaamheid of piekeren.

Daarnaast is stilstaan bij het verlies, rouw en zingeving vinden ook een vorm van spirituele groei.

Hoe werkt het?

Door verhalen te delen ontstaat getuigenis, berusting en verdieping in wat er is gebeurd. Ieder van de deelnemers maakt een stap op verwerking, rouw en/of zingeving door een individuele begeleiding.

Door middel van o.a. systemisch werk, inzichten vanuit transactionele analyse en neurolinguïstisch programmeren begeleid ik je in de fase waar je in zit. Daarnaast werken we aan loslaten van blokkades (of nog eventuele trauma's) door body stress release, visualisaties en Pranayama technieken. We sluiten af met een verankering van de gebeurtenis.

Na twee dagen kom je op een diepere laag van jezelf met meer rust, stevigheid en stabiliteit. Je zet de traumatische ervaring om in een zingevende ervaring.

Wil je meer weten? Stuur een mail voor meer informatie.

Momenteel zijn er geen nieuwe data beschikbaar voor deze workshop. Stuur een mail, zodat je als eerste op de hoogte bent als er een nieuwe datum beschikbaar komt.