Wie ben ik?

Mijn naam is Joanne Geurts. Als kind al was ik altijd aan het dansen en zingen. Stilzitten kon ik niet. Ik was een en al positiviteit; ik wilde het liefst alles meemaken en overal bij zijn. Dankzij mijn positiviteit kreeg ik toelating tot de keurklas van ballet, werd ik voorzitter bij een consultancybureau op de universiteit en reisde ik in mijn eentje de halve wereld over. Mijn eerste baan was bij – op dat moment- het beste traineeship van Nederland. Ik wilde zo snel mogelijk manager worden. Hoe meer impact hoe beter.

Learning, growth, positivity!

Ik besloot mij te richten op leren en ontwikkelen. Geweldig vond ik dat! Al vroeg leerde ik over neurologische paden in ons brein die we kunnen veranderen, over dat je altijd je vermogens kunt ontwikkelen als je dat wilt en over persoonlijk leiderschap. En inmiddels weet ik dat we onszelf kunnen ontwikkelen tot wie we willen door onze gedachtes te veranderen. Dat we kunnen bijdragen aan een mooiere wereld voor onszelf en voor anderen. Als we maar bereid zijn om naar onszelf te kijken, blokkades los te laten en als we weten wat we willen.  

Persoonlijk

Overigens woon ik met mijn partner en twee hele leuke kinderen in Amsterdam. Ik werkte voor verschillende corporates en scale ups voordat ik voor mijzelf begon.

Zelf verloor ik een kindje met 24 weken zwangerschap. Ondanks dat het ziekenhuis een kort programma aanbood miste ik de warmte en steun die ik nodig had. Met het aanbod van The Positive Perspective wil ik een plek creëren waar zowel mannen als vrouwen onder professionele begeleiding zichzelf kunnen helen en sterker kunnen worden.

Dus

Omdat er al genoeg ellende is in de wereld neem ik iedereen graag mee op het pad van de positiviteit. Want minder ruimte voor blokkades betekent meer ruimte voor positiviteit! Mijn doel is om meer mensen met een positief perspectief in de wereld te krijgen!