Bij het gebruik van deze website verklaart de bezoeker akkoord te gaan met de Privacy Statement (zie link onderaan de pagina).

Blokkades loslaten

Gepubliceerd op 17 september 2021 om 15:18

Dankzij onderzoek van kwantumfysici weten we dat een atoom voor 99,999999999999% uit energie bestaat (lees er meer over in de boeken van neurowetenschapper Joe Dispenza). Dat betekent dat alles wat we zien maar ook wijzelf nagenoeg volledig uit energie bestaan. Je kunt je voorstellen dat blokkades ontstaan door trauma's er voor zorgen dat energie niet vrij kan stromen. Een blokkade ontstaat door een traumatische gebeurtenis of een pijnlijke ervaring.

 

Voor velen een diep traumatische gebeurtenis die kan leiden tot zo’n blokkade is het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap. Zodra je zwanger bent ontstaat er leven in je en is het vanaf dat moment onlosmakelijk verbonden met jou. Als het leven in je opeens ophoudt …. stokt er iets. Er ontstaat een energieblokkade die tot gevolg heeft dat je moeilijker jezelf kunt zijn (Veenbaas, et al), echt verbinding in de weg staat en ook ruimte in neemt die je kunt gebruiken voor positiviteit.

In de tweedaagse Lief Kind werk je aan het oplossen van die blokkades.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.