Golven in je leven

Gepubliceerd op 22 september 2021 om 11:03

Positieve woorden kunnen zo helend zijn als je een kindje hebt verloren tijdens de zwangerschap. Een goede vriendin van mij zei het prachtig toen ik zelf mijn eigen kindje verloor ‘het is alsof je op zee bent en je telkens golven tegenkomt. De golven zijn telkens anders, maar bij elke nieuwe golf weet je ‘m beter te nemen.’

Zo’n golf is bijvoorbeeld als je de bij de bakker staat en je de eerste keer wordt gevraagd hoeveel kinderen je hebt. Je twijfelt. Vertel ik meteen dat ik een kindje verloren heb?

Voor ouders horen de doodgeboren kinderen er altijd bij. En tegelijkertijd heb je niet altijd zin om jouw verhaal met zomaar iedereen te delen.

Zoals elke nieuwe golf makkelijker wordt om te nemen, wordt ook deze vraag telkens makkelijker te beantwoorden.

Thank you #jeremybishop for the beautiful photography.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.