If you are going through hell, keep going

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 12:29

Als je in een moeilijke periode zit is het ergste dat je jezelf kunt aandoen om daar te blijven zitten. Voor velen is het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap het begin van een zwarte periode. Laat de titel van dit bericht afkomstig van Winston Churchill je motiveren om aan de slag te gaan met jezelf.

 

Laat dit andere perspectief je helpen (the positive perspective 😊). Wat zou jouw overleden kindje voor jou wensen? Dat je ongelukkig en verdrietig bent en blijft de rest van je leven? Of dat je weer gelukkig wordt, misschien zelfs gelukkiger dan daarvoor? Dat je de gebeurtenis gebruikt om kracht uit te putten en anderen wellicht te inspireren? You have a choice.

 

En dan zijn er vaak nog kinderen die wel zijn gekomen of er al waren. Kinderen zijn ontzettend loyaal. Ze willen niets liever dan dat jij gelukkig bent. Daar geven ze onbewust zelfs hun eigen geluk voor op als dat nodig is. Lees er meer over in het geweldige contextuele therapiewerk van Ivan Nagy. Als jij ongelukkig bent is de kans dus erg groot dat jouw kinderen ook ongelukkig worden. Dat doen ze uit loyaliteit voor jou.

 

Met dat in je achterhoofd is aan jezelf werken de beste investering die je kunt doen. Stel het niet langer uit, doe het nu.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.